ploom netsteps

Τη NetSteps εμπιστεύτηκε η Japan Tobacco International για την online εμπειρία του Ploom στην ελληνική αγορά

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μία truly unique συνεργασία με την Japan Tobacco International (JTI) για το νέο προϊόν θερμαινόμενου καπνού της εταιρείας, Ploom.

Η JTI μας επέλεξε ως έμπιστο συνεργάτη της για αυτή τη σημαντική επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στην ελληνική αγορά με το Ploom, για την παροχή εύκολης πρόσβασης και άριστης εξυπηρέτησης στη μάρκα.

Η συνεργασία αυτή συνιστά απόδειξη της δέσμευσης και των δύο εταιρειών να προσφέρουν μία προσωποποιημένη, παγκόσμιας κλάσης ψηφιακή εμπειρία για το Ploom, προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών και βελτιστοποιώντας παράλληλα τα διαδικτυακά κανάλια πωλήσεων του νέου, καινοτόμου brand.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο ταξίδι του Ploom στην ελληνική αγορά», σχολίασε ο Ιωάννης Καραλής, CEO της NetSteps. «Η ομάδα μας εργάστηκε ακούραστα προκειμένου να δημιουργήσει ένα eShop που καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, ενώ μένει πιστό στις κορυφαίες απαιτήσεις του διεθνούς brand. Το Ploom εκτιμά την καινοτομία και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συμβάλουμε ώστε το προϊόν να είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ κοινό ενηλίκων καταναλωτών στη χώρα μας.»

Δείτε περισσότερα εδώ.

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.