netsteps team

We are a Great Place to Work!

Ως Great Place to Work στην Ελλάδα αναδείχθηκε η NetSteps, που από μία μικρή ομάδα 5-6 ατόμων το 2013 εξελίχθηκε σε μία μεγάλη οικογένεια 50 ατόμων, που αγαπά να εξελίσσεται. Μέσα στα 8 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε συλλέξει στην φαρέτρα μας όχι μόνο συνεργασίες με τα μεγαλύτερα διεθνή brands,  αλλά και την εμπιστοσύνη & τον ενθουσιασμό των εργαζομένων μας. 

Η βράβευσή μας ως Great Place to Work σε μία εποχή που χαρακτηρίστηκε από το «κλείσιμο» του φυσικού κόσμου και τις αυξημένες απαιτήσεις που «έπεσαν στις πλάτες» του ψηφιακού, πιστεύουμε πως μαρτυρά την άριστη ανταπόκρισή μας στην πανδημία: ευελιξία στο ωράριο των εργαζομένων, full remote working, νέα μέσα και εργαλεία τεχνολογίας για τη διευκόλυνση της νέας πραγματικότητας. 

Με βασικές αρχές της εταιρείας μας την εμπιστοσύνη, τη συναδελφικότητα, τον σεβασμό των ανθρώπων της και την αριστεία, οι πρακτικές μας στοχεύουν στη διαμόρφωση ενός οικογενειακού κλίματος, ικανού να εμπνεύσει τα καλύτερα ταλέντα. Μερικές μόνο από τις παροχές της εταιρείας είναι το ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης, η εργασία από το σπίτι 3 φορές την εβδομάδα για όλους ή και σταθερά απομακρυσμένη εργασία σε ποσοστό 40%, εταιρικές εκδρομές & έξοδοι, δωρεάν snacks & drinks καθημερινά  και σπιτικό μεσημεριανό γεύμα κάθε Παρασκευή. 

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καραλή, CEO της NetSteps, “η ομάδα μας είναι ο βασικός πυρήνας μας για την επιτυχία και παραμένει πάντα το πρώτο μας μέλημα σε έναν κόσμο που αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς. Η αφοσίωση της ομάδας είναι πραγματικά συγκινητική, γι’ αυτό κι εμείς προσπαθούμε διαρκώς να την επιστρέφουμε πίσω στους εργαζόμενους με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαστε μία οικογένεια που μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς, αλλά πάντα με γνώμονα την ευημερία της”. 

Η έρευνα διεξήχθη από το διεθνές Ινστιτούτο Great Place To Work®, το οποίο έχει παρουσία σε 45 χώρες και αξιολογεί τα εργασιακά περιβάλλοντα εκατομμυρίων εργαζομένων. Βασίζεται κυρίως σε κρυφά ανώνυμα ερωτηματολόγια που αποστέλλονται απευθείας από το Great Place to Work® στο προσωπικό των εταιρειών, αλλά και σε Culture Audit που συντάσσεται από εξειδικευμένους επιστήμονες του κλάδου διοίκησης προσωπικού.  

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.