Τη NetSteps εμπιστεύτηκε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Η NetSteps υλοποίησε το νέο website του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το ΕΜΠ αποτελεί κατ’ εξοχήν χώρο προαγωγής των επιστημών και της τεχνολογίας και εξασφαλίζει τη συνεχή αναβάθμιση της εκπαίδευσης επιστημόνων. Το Ε.Λ.Κ.Ε. είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση και διάθεση των κονδυλίων από οποιαδήποτε πηγή, με στόχο την υποστήριξη της ανάπτυξης της Έρευνας μέσω της αμέριστης ενίσχυσης των ερευνητών και της Επιστήμης.

Ο επανασχεδιασμός και η user-friendly παρουσίαση όλων των ενοτήτων μέσα σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό περιβάλλον διευκολύνει τον χρήστη στις αναζητήσεις του και στην εύκολη διεκπεραίωση ενεργειών (προκηρύξεις, ευρωπαϊκά προγράμματα, εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, ανακοινώσεις κ.α.).

Σεβόμενοι την εικόνα του φορέα ακολουθήσαμε μία καθαρή, minimal αισθητική, που εγγυάται την εύκολη και γρήγορη πλοήγηση μέσα στο website. To νέο website του Ε.Λ.Κ.Ε. προσφέρει στους επισκέπτες του μία μοναδική εμπειρία, όπου δύνανται να βρουν αυτό που ψάχνουν και να ενημερωθούν άμεσα και αποτελεσματικά.

H NetSteps, ακολουθώντας τα τελευταία διεθνή πρότυπα web development και design, γνωρίζει καλά πως η λειτουργικότητα οδηγεί στην ανάπτυξη. H συνεργασία NetSteps -ΕΜΠ επικεντρώνεται στη χρηστικότητα και το γρήγορο & εύκολο navigation στο website.

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.