Σημαντική διάκριση για το Magento ως μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες Β2Β eCommerce

To Magento αναδεικνύεται σαν μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες Β2Β ηλεκτρονικού εμπορίου από την σημαντική έρευνα The Forrester WaveTM: B2B Commerce Suites for Midsize Organizations, Q3 2017.

Σύμφωνα με την έρευνα, το Magento προσφέρει στις επιχειρήσεις B2B μια ανοιχτή, πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση και εύκολα επεκτάσιμη.

Το Magento έλαβε κορυφαίες βαθμολογίες σε 14 υποκατηγορίες, όπως:

  • Company vision
  • Customer service providers
  • Customizability
  • Scalability and caching

Σε μια αξιολόγηση 35 κριτηρίων για το Β2Β ηλεκτρονικό εμπόριο η έρευνα ξεχώρισε 11 σημαντικές εταιρείες: BigCommerce, CloudCraze, Episerver, Handshake, Insite Software, Intershop, Magento Commerce, Oracle NetSuite, Sana Commerce, SAP Hybris και Unilog.

Πραγματοποίησε αναλυτική έρευνα, τις αξιολόγησε και τις βαθμολόγησε. Η έρευνα ουσιαστικά δείχνει τον τρόπο με τον οποίο κάθε εταιρεία παρέχει σημαντικές υπηρεσίες για τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις στο μέγιστο βαθμό.

Η μέθοδος Forrester ερευνά και μετράει τις ανάγκες του τελικού χρήστη αλλά και της επιχείρησης ώστε να καταλήξει στα κριτήρια αξιολόγησης. Συγκεντρώνει πληροφορίες που αφορούν στην αξιολόγηση των εταιρειών μέσα από ερωτηματολόγια, εργαστήρια, demos αλλά και συζητήσεις με πελάτες και καταλήγει στον πιο αξιόπιστο τρόπο αξιολόγησης της κάθε πλατφόρμας.

Οι επαγγελματίες του ψηφιακού εμπορίου αναζητούν λύσεις που πηγαίνουν πέρα ​​από το καλάθι αγορών. Είναι μεγάλη διάκριση για το Magento να θεωρηθεί μια από τις κορυφαίες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και να διακριθεί σε 14 κατηγορίες της έρευνας.

Δείτε περισσότερα για την έρευνα εδώ.

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.