New Brand 360ο Digital Marketing, Establishment & Success

Το νέο δυναμικό fashion brand Cloud 9 By L ανέθεσε στη NetSteps και απολαμβάνει εδώ και ένα έτος Digital Marketing Services, διανύοντας τα πρώτα εμπορικά της βήματα με μεγάλη επιτυχία μεταφρασμένη σε αριθμούς!

Μετά το σχεδιασμό και την κατασκευή του e-shop, αναλάβαμε τη δημιουργία awareness και το χτίσιμο της εμπορικής ταυτότητας ενός νέου brand. Για το Cloud 9 by L ακολουθήσαμε 360ο Digital marketing tactics, ενσωματώνοντας τις πιο εξελιγμένες και διασταυρωμένα αποδοτικές μεθόδους, όπως το Influencer marketing και το πρωτότυπο blog post copyrighting. Έτσι, πετύχαμε να αυξήσουμε εντυπωσιακά τους οργανικούς ακόλουθους του C9 Brand (+200% σε 2 μήνες). Η αξιόπιστη δόμηση του οργανικού κοινού σε συνδυασμό με μια ολιστική Digital προώθηση σε όλα τα κανάλια οδήγησε στη διαμόρφωση του conversion rate στο 0.90 με βάση τα Google Analytics μέσα σε 10 μήνες. Θεαματικά αποτελέσματα είχαμε και το τελευταίο τετράμηνο, καθώς ο τζίρος αυξήθηκε κατά 160% και οι παραγγελίες κατά 181%, καθιερώνοντας έτσι το νέο Fashion Brand C9-Cloud 9 By L. Αυτό αποδείκνυεται και από την αύξηση των πωλήσεων στο φυσικό κατάστημα κατά 260%.

H NetSteps ειδικεύεται σε 360ο  digital marketing services, καθώς διατηρεί ειδική δομή οργάνωσης και υλοποίησης των εργασιών, εξατομικεύοντας το σχεδιασμό για το κάθε brand ξεχωριστά, με αποτέλεσμα το υγιές και σύντομο χτίσιμο της συνεργατικής σχέσης με θεμέλιο λίθο την εμπιστοσύνη και την ταχύτατη επιτυχία.

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.