Η Netsteps στην κορυφή της Ευρώπης: #3 Best Workplace in Europe

Ευρωπαϊκή διάκριση απέσπασε η εταιρεία μας, ως ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας στην Ευρώπη, κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία μικρών επιχειρήσεων (20-49 εργαζόμενοι), όπως ανακηρύχθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work International Institute.  

Οι αξίες και οι αρχές μας, άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάποιο άλλο μονοπάτι. Η διάκριση αυτή είναι απόρροια της συνεχούς ανάπτυξης, ικανοποίησης και ευημερίας των εργαζομένων μας. Η κουλτούρα μας θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και εξελίσσεται μαζί με το σύνολο της ομάδας. Η επιχειρηματική μας επιτυχία βασίζεται στους ανθρώπους μας, γι’ αυτό επενδύουμε συστηματικά στην δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για εξέλιξη, δημιουργικότητα και προσωπική ανάπτυξη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάιο του 2022 η Netsteps απέσπασε την 2η θέση και ως Best Place to Work Hellas. Ο Γιάννης Καραλής, CEO της NetSteps, δήλωσε:

“Αυτό είναι το σημαντικότερο βραβείο που έχει η καταφέρει η εταιρεία μας μέχρι σήμερα. Είναι παράδοξο, αλλά δεν σχετίζεται ούτε με το marketing ούτε με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έχει όμως σχέση με τις πυρηνικές μας αξίες – πάνω σε αυτές χτίσαμε τις υπηρεσίες μας και με αυτές προσφέραμε υπεραξία στους πελάτες μας. Αυτές ευθύνονται και την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας. 

Πιστεύω πως όλοι οι εργαζόμενοι αξίζουν να είναι στο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και εύχομαι και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και να δούμε πολύ περισσότερες πανευρωπαϊκές βραβεύσεις.” 

Η εμπιστοσύνη που δείχνουμε στους ανθρώπους μας, αλλά και αυτή που λαμβάνουμε πίσω, είναι ο βασικός πυρήνας εξέλιξης μας, φέρνοντάς μας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα διεθνή brands και χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους. 

Όπως συμπλήρωσε ο Γιάννης Καραλής μετά την βράβευση ως Best Place to Work in Europe: 

Είναι μια μοναδική στιγμή να βλέπεις το όνομα της εταιρείας σου ανάμεσα σε μεγαθήρια, όπως η DHL, η ΑΜΑΖΟΝ κι η Google. 

Είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν σκέφτεσαι με πόσα εφόδια κατάφερες να πετύχεις παρόμοιο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο οικονομική η άσκηση του να πετύχεις το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον – έχει να κάνει με το ήθος, την ενσυναίσθηση και άλλες πυρηνικές αξίες που διέπουν έναν οργανισμό. Δεν είναι μόνο οι παροχές και τα benefits, αλλά πρωτίστως η ελευθερία έκφρασης, η εμπιστοσύνη, η εξέλιξη, η ομαδικότητα.” 

#BestInEurope #BestWorkplaces #GreatPlacetoWork

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.