best workplace

Η NetSteps για 2η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ως Best Place to Work

Ως Best Place to Work στην Ελλάδα αναδείχθηκε η NetSteps για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! H ομάδα της NetSteps μεγάλωσε και είναι υπερήφανη για τη διάκρισή της. Η 9η θέση στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα, πλάι σε τεράστιες εταιρείες και brands, έρχεται μετά τη βράβευσή ως το 2ο Best Place to Work for Women.

Η έρευνα διεξήχθη από το διεθνές Ινστιτούτο Great Place To Work®, το οποίο έχει παρουσία σε 45 χώρες και αξιολογεί τα εργασιακά περιβάλλοντα εκατομμυρίων εργαζομένων. Βασίζεται κυρίως σε κρυφά ανώνυμα ερωτηματολόγια που αποστέλλονται απευθείας από το Great Place to Work® στο προσωπικό των εταιρειών, αλλά και σε Culture Audit που συντάσσεται από εξειδικευμένους επιστήμονες του κλάδου διοίκησης προσωπικού.

Μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε λάβει πληθώρα βραβείων, αλλά αυτή η βράβευση που έρχεται από τους ανθρώπους μας έχει τη σημαντικότερη θέση. Η ομάδα μας είναι μια μεγάλη παρέα, που στηρίζεται στον σεβασμό, στην ελευθερία, στην εμπιστοσύνη και στο μοίρασμα.

Θεωρώντας ότι η κινητήριος δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας, μεγάλο μέρος των κερδών επιστρέφεται στους εργαζομένους μας με διάφορους τρόπους: πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλειας υγείας για όλους, εκδρομές και εταιρικές έξοδοι, συστηματική βελτίωση των μισθών της ομάδας, γυμναστήριο στον χώρο της εταιρείας, τραπέζι για ping pong, κουζίνα πάντα γεμάτη με σνακ, προσφορά βιβλίων για να δοθεί το κίνητρο να ασχοληθεί κάποιος με ενδιαφέροντα πράγματα εκτός δουλειάς κ.ά. Το «work from home» επεκτάθηκε σε υβριδικό μοντέλο με φυσική παρουσία στο γραφείο κάποιες εργάσιμες μέρες και απομακρυσμένη τις υπόλοιπες, ενώ πλέον έχουμε ενσωματώσει πλήρως το μοντέλο του work from anywhere: η πλειοψηφία των εργαζομένων για μεγάλα χρονικά διαστήματα το καλοκαίρι εργάζεται από κάποιο ελληνικό νησί, ενώ τον χειμώνα από μέρη όπως η Ολλανδία, η Γαλλία ή… η λίμνη Κερκίνη.

Με βασικούς άξονες της εταιρείας την εμπιστοσύνη, τη συναδελφικότητα, τον σεβασμό των ανθρώπων της και την αριστεία, οι πρακτικές που υιοθετούμε στοχεύουν στη διαμόρφωση ενός οικογενειακού κλίματος, ικανού να εμπνεύσει τα καλύτερα ταλέντα.

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.