eCommerce Shopping Trends by Magento

eCommerce Shopping Trends by Magento

Ενδιαφέρουσες απαντήσεις μας προσφέρει το νέο report του Magento Commerce γύρω από τα Shopping Trends στο eCommerce.

Τα στατιστικά, που εξήχθησαν από τις προτιμήσεις των καταναλωτών σε 15 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA), μας δείχνουν ότι η βιομηχανία του eCommerce αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, ενώ συγχρόνως ο ανταγωνισμός είναι στο υψηλότερο σημείο που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Consumer Research EMEA by Magento, 2019

Οι online shoppers δηλώνουν ως νούμερο #1 λόγο να αγοράσουν από το ίδιο κατάστημα (repeat customers) τα δωρεάν μεταφορικά, ωστόσο αυτός ο τόσο price-sensitive λόγος εξισορροπείται με την πρόθεσή τους για επαναγορά ανάλογα με τη φήμη του brand.

Consumer Research EMEA by Magento, 2019

Είναι αξιοσημείωτη η είσοδος του περιβαλλοντικού παράγοντα στη συμπεριφορά των online shoppers. Ξεχωρίζει το 44% που θα προτιμούσε να αγοράσει από ένα eshop με διαφανή στοιχεία σχετικά με την προέλευση των προϊόντων του – τη στιγμή φυσικά που μόλις ένα 14% θεωρεί το online shopping πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Consumer Research EMEA by Magento, 2019

To experience, όμως, που προσφέρει ένα website αναδεικνύεται και πάλι ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για τους καταναλωτές! Η ευκολία χρήσης και η ταχύτητα φόρτωσης είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν τις online αγορές.

Consumer Research EMEA by Magento, 2019

Το 2020 ο χρήστης δεν αποζητά να αγοράσει απλώς κάτι online. Αποζητά μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης, άμεση εξυπηρέτηση και ισχυρό brand name. Εσύ του το προσφέρεις; Αν όχι τώρα, πότε; Αναβάθμισε σήμερα τις υπηρεσίες σου και ξεχώρισε σε ένα άκρως ανταγωνιστικό eCommerce τοπίο.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://bit.ly/2uGCscq

Σχετικά με την έρευνα:
Η έρευνα ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με την YouGov, όπου ερωτήθηκαν 18.037 online ερωτηθέντες από 15 χώρες. Αυτό το infographic επικεντρώνεται κυρίως σε 9.515 ερωτηθέντες από χώρες ΕΜΕΑ. Η έρευνα πεδίου έγινε μεταξύ 14 Ιουνίου και 3 Ιουλίου 2019. Όλα τα δεδομένα, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, προέρχονται από την YouGov Plc. Η έρευνα διεξήχθη online. Τα δεδομένα έχουν σταθμιστεί και είναι ενδεικτικά όλων των ενηλίκων (18 ετών και άνω) από τις χώρες μελέτης.

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.