Netsteps: Best Place to Work στην Ελλάδα

Ως Best Place to Work στην Ελλάδα αναδείχθηκε η NetSteps, το μοναδικό eCommerce & Digital Marketing Agency, στη λίστα των 25 ελληνικών εταιρειών της κατάταξης. Από μία μικρή ομάδα 5-6 ατόμων το 2013 εξελίχθηκε σε μία μεγάλη οικογένεια 50 ατόμων, που αγαπά να εξελίσσεται. Μέσα στα 8 χρόνια λειτουργίας της έχει συλλέξει στη φαρέτρα της όχι μόνο συνεργασίες με τα μεγαλύτερα διεθνή brands, αλλά και την εμπιστοσύνη & τον ενθουσιασμό των εργαζομένων της. 

Η βράβευση της εταιρείας ως Best Place to Work ήρθε σαν μία επιβράβευση για την εμπιστοσύνη, την καλή συνεργασία και την ατμόσφαιρα ελευθερίας που προσπαθεί να καλλιεργεί κάθε μέλος του #netstepsteam ξεχωριστά. Με βασικές αρχές της εταιρείας την εμπιστοσύνη, τη συναδελφικότητα, τον σεβασμό των ανθρώπων της και την αριστεία, οι πρακτικές της στοχεύουν στη διαμόρφωση ενός οικογενειακού κλίματος, ικανού να εμπνεύσει τα καλύτερα ταλέντα.  

Σύμφωνα με τον CEO, Γιάννη Καραλή, “η ομάδα μας είναι ο βασικός πυρήνας για την επιτυχία και παραμένει πάντα το πρώτο μας μέλημα σε έναν κόσμο που αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς. Η αφοσίωση της ομάδας είναι πραγματικά συγκινητική, γι’ αυτό κι εμείς προσπαθούμε διαρκώς να την επιστρέφουμε πίσω στους εργαζόμενους με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαστε μία οικογένεια που μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς, αλλά πάντα με γνώμονα την ευημερία της”. 

Η έρευνα διεξήχθη από το διεθνές Ινστιτούτο Great Place To Work®, το οποίο έχει παρουσία σε 45 χώρες και αξιολογεί τα εργασιακά περιβάλλοντα εκατομμυρίων εργαζομένων. Βασίζεται κυρίως σε κρυφά ανώνυμα ερωτηματολόγια που αποστέλλονται απευθείας από το Great Place to Work® στο προσωπικό των εταιρειών, αλλά και σε Culture Audit που συντάσσεται από εξειδικευμένους επιστήμονες του κλάδου διοίκησης προσωπικού. 

Σύμφωνα με την άποψη των αξιολογητών της έρευνας, η Netsteps αποτελεί: “Χαρακτηριστικό παράδειγμα μίας εταιρείας η οποία προωθεί την ελευθερία στην έκφραση και στην παραγωγή καινοτόμων ιδεών είτε από το τμήμα τεχνολογίας, είτε από το μάρκετινγκ. Το εργασιακό περιβάλλον και η κουλτούρα που έχει αναπτύξει η εταιρεία βασίζονται στις αρχές της ελευθερίας, της εξέλιξης και της προσωπικής έκφρασης κάθε προσωπικότητας της ομάδας.” 

Ευχαριστούμε για αυτή τη διάκριση κάθε μέλος του #netstepsteam & το Ινστιτούτο Great Place To Work®! 

Cheers to many more successful steps like this! 

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.