sugarfreeBP

Από την NetSteps το νέο eShop της Sugarfree

Η Sugarfree παρουσιάζει το ανανεωμένο sugarfreeshops.com, με νέο σχεδιασμό και τεχνολογικές δυνατότητες, παρέχοντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία στον χρήστη.

Με 17 χρόνια πορεία ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand της ελληνικής και διεθνούς αγοράς στη γυναικεία ένδυση και παραπάνω από 40 καταστήματα στην Ευρώπη, η Sugarfree ανανέωσε το eShop της σε συνεργασία με την NetSteps. Με στόχο να προσφέρει μία εξελιγμένη αγοραστική εμπειρία στο κοινό της, η Sugarfree επέλεξε να μεταβεί στην πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα Magento 2 και μας εμπιστεύτηκε σε αυτήν την ανανέωση χάρη στην 10ετή μας εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων έργων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο επανασχεδιασμός και το replatform του νέου eShop της Sugarfree είναι το επόμενο βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του brand, όπου ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας και το ύφος της αγοράς και έρχεται να προσφέρει ευκολία στην πλοήγηση με τη χρήση πολλαπλών φίλτρων, οδηγό μεγεθών και μεγάλες ταχύτητες. Με παραπάνω από 15.000 προϊόντα και design που εκφράζει τη μοντέρνα αισθητική του brand, η εμπειρία στο sugarfreeshops.com ακολουθεί τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας στο online shopping.

Η μετάβαση έφερε αμέσως 30% αύξηση στο conversion rate του eShop, αποδεικνύοντας ότι οι χρήστες απολαμβάνουν μία premium digital εμπειρία, που αναδεικνύει το look & feel του brand και καθιστά τις αγορές πιο απλές και γρήγορες.

Looking for e-business solutions?

Welcome to the Experts!

Never share sensitive information (credit card numbers, social security numbers, passwords) through this form.