Η Netsteps αρωγός σε Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης

    Η εταιρεία μας θα υποδεχτεί τις γιορτές με μία σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής δράσης, η οποία αφορά στη συγκέντρωση και αποστολή ειδών βρεφικής φροντίδας, ρούχων, διαφόρων παιχνιδιών κλπ. στο ίδρυμα ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε το σημαντικό έργο του ιδρύματος, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των παιδιών.

    Το ΠΙΚΠΑ προσφέρει υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας σε παιδιά και τις οικογένειές τους. Φιλοξενεί βρέφη και νήπια 0-6 χρονών που έχουν ανάγκη ασφαλούς περιβάλλοντος, κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης.

    Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση, μπορούν να φέρουν οτιδήποτε σχετικό με βρεφική φροντίδα (ακολουθούν παραδείγματα στη συνέχεια) ή ό,τι άλλο μπορεί να προσφέρει χαρά στα παιδιά του ιδρύματος. Η συγκέντρωση των πραγμάτων θα λάβει χώρα στα γραφεία μας, έως την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017.

Ακολουθούν ενδεικτικά είδη που συγκεντρώνουμε:

Μωρομάντηλα
Βρεφικές πάνες (νούμερο 3 και 4)
Σαμπουάν – Αφρόλουτρα
Κρέμες συγκάματος
Παιχνίδια/Ρούχα για παιδιά ηλικίας 0-6 ετών

H διεύθυνση είναι η εξής:

Εταιρεία Netsteps
Γέρακας, 15344
Εθνικής Αντιστάσεως 19

    Σε περίοδο κρίσης, οφείλουμε να έχουμε σαν πρώτη μας σκέψη τον άνθρωπο και να γινόμαστε αρωγοί σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Φιλοδοξία μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε και εν όψει γιορτών να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά του ιδρύματος.

FacebookTwitterGoogle+