Ανασκόπηση σε μία δημιουργική χρονιά

To 2018 έφυγε, αλλά για εμάς άφησε μία γλυκιά ανάμνηση και δημιουργική εμπειρία!  Η δημιουργικότητα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του digital marketing, καθώς ζούμε στην εποχή της εικόνας και της διαδραστικότητας. Για κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της, το marketing καταναλώνει ένα σημαντικό κομμάτι των δαπανών της. Αλλά πόσα αποφέρει αν λείπει η δημιουργικότητα;

Με λίγη φαντασία και μία δόση έμπνευσης, οι ψηφιακές σου καμπάνιες μπορούν να αποφέρουν πολλαπλάσια έσοδα και να τρυπώσουν στα μάτια και στο μυαλό των υποψήφιων πελατών σου. Έτσι, η δημιουργικότητα δείχνει τα οφέλη της τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μεσοπρόθεσμα. Γιατί η αισθητική και το χιούμορ είναι κάτι που όλοι εκτιμάμε…

  1. “Ζωντάνεψε” το προϊόν σου

Μανό, σεντόνια, γόβες, εσώρουχα ή κινητά; Η κοινή συνισταμένη τους είναι πως πρόκειται για προϊόντα και είναι όλα αναμφισβήτητα χρήσιμα. Αλλά αρκεί αυτό; Ο κάθε εν δυνάμει πελάτης τα έχει ξαναδεί, τα ξέρει, ενδεχομένως τα έχει ήδη στη συλλογή του… Το θέμα είναι το κρυμμένο benefit του κάθε προϊόντος, εκείνο το ξεχωριστό feeling που προσφέρει το δικό σου προϊόν!

Γι’ αυτό, χρειάζεται να δώσεις ζωή στο προϊόν σου! Με μία φωτογράφιση μπορείς να αποδώσεις όλη την ατμόσφαιρα που θέλεις να μεταδώσεις στον εν δυνάμει πελάτη σου!

Δες εδώ μερικά παραδείγματα της δουλειάς μας:

 

Η δύναμη της φωτογραφίας και τα gif μπορούν να προσθέσουν χρώμα ή χιούμορ σε καθετί! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για B2B σκοπούς, όπως κάναμε εμείς για το «πρόσωπο» της εταιρείας μας.

 

  1. Stop motion video

Πρόσθεσε κίνηση στα προϊόντα σου με ένα stop motion video! Αρκεί μία ακριβής αλληλουχία κάδρων, ώστε να φτιάξεις ένα σύντομο κινούμενο καρέ που θα ομορφύνει τις οθόνες των ακολούθων σου και θα τους οδηγήσει πιο κοντά στην αγορά!

Δες εδώ μερικά παραδείγματα της δουλειάς μας:

 

 

  1. Video content is the current king

Χρειάζεσαι μόνο λίγη φαντασία! Οι χρήστες λατρεύουν τα βίντεο – και δη τα έξυπνα και γουστόζικα! Μην τους απογοητεύσεις!

 

Όλα τα παραπάνω με την στρατηγική χρήση τους και σε συνδυασμό με την τεχνολογική μας κατάρτιση μας βοήθησαν να κλείσουμε το 2018 με 4 βραβεία!

FacebookTwitterGoogle+